Inchiriere autocar Mercedes Benz Tourismo

Dotari: radio, CD, DVD, 2 monitoare, toaleta, frigider, telefon, restaurant de bord, microfon, lampi individuale de citit, scaune reglabile si deplasabile spre exterior, cu sezut separat, portbagaj interior pentru bagaje de mana.

Creata in 1993, cu capital integral romanesc, compania TRANSEVREN avea ca domeniu principal de activitate: transportul rutier de persoane pe plan intern si international. Ulterior activitatea a fost diversificata, incluzand afaceri precum: service auto, statie ITP, scoala de soferi, inchiriere macarale si turism (Hotel Sara).
   
Printre cei peste 1000 de clienti se numara companii de renume precum Paralela 45, Ana Tourism, ONT Carpati, Rompetrol SA, Mamaia Turism SA, UDTTMR, Atlantic Tour, Karpaten Tourism, s.a.
   
Compania TRANSEVREN este membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, a Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a Camerei de Comert Romania-Turcia si al Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta. De asemenea, prin divizia sa "Moment Travel", este afiliata la numeroase asociatii profesionale si organizatii turistice internationale.

TRANSEVREN este membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, a Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a Camerei de Comert Romania-Turcia si al Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta. De asemenea, prin divizia sa "Moment Travel", este afiliata la numeroase asociatii profesionale si organizatii turistice internationale. Printre cei peste 1000 de clienti se numara companii de renume precum Paralela 45, Ana Tourism, ONT Carpati, Rompetrol SA, Mamaia Turism SA, UDTTMR, Atlantic Tour, Karpaten Tourism, s.a.

Web Hosting & Web Design : Soft-Manager.Ro         Cazare Medgidia